La imaginación no tiene límites!!! Puedes personalizar cualquier producto a tu gusto, cambiarlo de color,etc.... si quieres algún conjunto (por ejemplo camiseta+diadema o portachupetes.....no tienes más que pedirlo sandunguera@ono.com estaré encantada de seguir creando para tí.

Si tienes tienda y estás interesado/a en tener nuestros productos, ponte en contacto con nosotros. en la misma dirección
sandunguera@ono.com



SANDUNGUERA Hand made with love ;=)



viernes, 1 de marzo de 2013

TALLER : QUADRE AMB RETALLS DE PAPER

Avui hem tingut de nou Taller a Trèvol,aquesta ja és la 5a edició i la veritat es que cada vegada m´ho passo millor  El taller d´avui consistia en un petit quadre de 20x20cm pintat amb pintura acrílica ,decorat amb retalls de paper d´scrap i vernissat.
Gaudeixo molt de veure els resultats finals, com amb les mateixes pautes i els mateixos materials 21 persones fan 21 quadres totalment diferents! és genial!!  Això es CREATIVITAT!!
Us deixo imatges d´alguns dels quadres del taller d´avui, encara que el vernis s´estava assecant.....
El millor de tot es veure l´ambient que es crea tan especial,poder compartir una estona agradable fent una activitat creativa , per que ho comproveu......algunes instantàneas del tot el procès...










Fins la propera....    ;=)
 

No hay comentarios: